kom ga mee op reis

Gedurende deze culinaire avond maakt u kennis met bijna alle facetten van Het Ros van Twente. Letterlijk, voor en achter de schermen.

Deze “reis” door ons hotel en restaurant is geschikt voor managementteams, besturen of 
vriendengroepen tot 14 personen.

Gedurende deze culinaire avond maakt u kennis met bijna alle facetten van Het Ros van Twente. Wij serveren een ambachtelijk bereid 5-gangen menu terwijl u geniet van een steeds wisselende omgeving, uiteraard inclusief een bijpassend wijn-arrangement.

Allereerst wordt u ontvangen in onze sfeervolle wijnkelder met een aperitief en een amuse. Hier kunt u met onze sommelier heerlijk filosoferen over de verschillende wijnen die er liggen.

Vervolgens serveren wij een 5-gangen menu op verschillende locaties in ons pand, of bij mooi weer buiten in de parktuin of bij de vijver. Uiteraard maakt ook de keuken onderdeel uit van uw culinaire reis. Met een mooi glas wijn staat u bij de chef en ziet u met uw eigen ogen hoe hij het volgende gerecht voor u bereidt. In de keuken eet u vervolgens de volgende gang.

Na afloop neemt u heerlijk plaats bij de open haard of op het terras en geniet u van de koffie of thee met kleine delicatessen. Smakelijk!