restaurant het ros van twente

In ons restaurant geniet u van de heerlijkste gerechten. Altijd met liefde en aandacht bereid door onze chef.

VOORGERECHTEN

Kingfish €14,50
Tartaar – Dashi Ponzu – Granny Smith – Basilicum mayonaise – Rijstkrokant

Coquille €18,50
Sashimi – Gembercrème – tomatensalsa

Carpaccio €18,50
Rund – truffelmayonaise – pijnboompitten – Parmezaanse kaas – Mesclun

Coppa di Parma €15,50
Lucht gedroogde ham – cantaloupe bavarois – kaas crunch

Nashi peer €14,50
Gepocheerd in vanille witte wijn – witlof chiffonade – Fourme d’Ambert créme
gebrande noten – crumble – atsina

warme voorgerechten

Pommodorisoep €9,50
Tomaat – Basilicum olie – Room

Garnalenkroketjes €16,50
Zwolse mosterd mayonaise – Beluga linzen salade

HOOFDGERECHTEN

Snoekbaars €32,50
Filet – gebrand – saus van citroenmelisse

Heek €29
Filet – lichtgerookte Dijonaisesaus

Kalfswang €38,50
Zachtgegaard – teriyaki saus

Tournedos €42,50
Gebakken – saus van rode wijn
Eendelever supplement €12,00

Rigatone (V) €24,50
Quorn – pomodori – parmezaanse kaas – basilicumolie – mesclun

Spitskool (V) €24,50
Gegrild – daslook olie

Hoofdgerechten, uitgezonderd rigatone, worden geserveerd
met aardappeltjes, sla en warme groente en aangevuld.
Supplement voor frites en mayonaise 4,75

NAGERECHTEN

Aardbei € 14,50
Bavarios van aardbei – aardbei sorbetijs – aardbei gel – witte chocolade mousse

Passievrucht € 14,50
Bavarios – meringue – mango passievrucht coulis – sorbet – atsina

Dessert ’t Ros € 11,50
Surprisedessert

Kazen Ros € 22
Twentse Bunker – Bowland – Wijnendale -Blu 61 zoete chutney

menu ’t ros

3-gangen menu € 49,50

4-gangen menu € 57,50

5-gangen menu € 69,50

6-gangen menu € 78,00

Laat uw menu heerlijk vergezellen door een fijn Wijnarrangement!

3 gangen wijnarrangement € 24,50

4 gangen wijnarrangement € 32,50

5 gangen wijnarrangement € 39,50