restaurant het ros van twente
In ons restaurant geniet u van de heerlijkste gerechten. Altijd met liefde en aandacht bereid door onze chef.
VOORGERECHTEN
Kingfish €14,50
Tartaar – Dashi Ponzu – Granny Smith – Basilicum mayonaise – Rijstkrokant
Coquille €18,50
Sashimi – Gembercrème – tomatensalsa
Carpaccio €18,50
Rund – truffelmayonaise – pijnboompitten – Parmezaanse kaas – Mesclun
Coppa di Parma €15,50
Lucht gedroogde ham – cantaloupe bavarois – kaas crunch
Nashi peer €14,50
Gepocheerd in vanille witte wijn – witlof chiffonade – Fourme d’Ambert créme
gebrande noten – crumble – atsina
warme voorgerechten
Pommodorisoep €9,50
Tomaat – Basilicum olie – Room
Garnalenkroketjes €16,50
Zwolse mosterd mayonaise – Beluga linzen salade
HOOFDGERECHTEN
Snoekbaars €32,50
Filet – gebrand – saus van citroenmelisse
Heek €29
Filet – lichtgerookte Dijonaisesaus
Kalfswang €38,50
Zachtgegaard – teriyaki saus
Tournedos €42,50
Gebakken – saus van rode wijn
Eendelever supplement €12,00
Rigatone (V) €24,50
Quorn – pomodori – parmezaanse kaas – basilicumolie – mesclun
Spitskool (V) €24,50
Gegrild – daslook olie
Hoofdgerechten, uitgezonderd rigatone, worden geserveerd
met aardappeltjes, sla en warme groente en aangevuld.
Supplement voor frites en mayonaise 4,75
NAGERECHTEN
Aardbei € 14,50
Bavarios van aardbei – aardbei sorbetijs – aardbei gel – witte chocolade mousse
Passievrucht € 14,50
Bavarios – meringue – mango passievrucht coulis – sorbet – atsina
Dessert ’t Ros € 11,50
Surprisedessert
Kazen Ros € 22
Twentse Bunker – Bowland – Wijnendale -Blu 61 zoete chutney
menu ’t ros
3-gangen menu € 49,50
4-gangen menu € 57,50
5-gangen menu € 69,50
6-gangen menu € 78,00
Laat uw menu heerlijk vergezellen door een fijn Wijnarrangement!
3 gangen wijnarrangement € 24,50
4 gangen wijnarrangement € 32,50
5 gangen wijnarrangement € 39,50